Ajankohtaista: Lategamen Roolipeliviikonloppu

Lategamen

Roolipeli

Viikonloppu

Perjantaina 9.10. ja lauantaina 10.10. Lategamessa vietetään roolipeliviikonloppua 🧙‍♂️🧝‍♀️🎲 Tarjolla on roolipelejä ja lautapelejä ja työpajoja joihin voit ilmoittautua etukäteen.

Voit toki tulla pelaamaan vaikkapa lautapelejä oman porukkasi kanssa ilman ilmoittautumista. Tietokoneet ja konsolit ovat normaalisti käytössä tapahtuman ajan🎮

Ilmoittaudu roolipeleihin ja lautapeleihin sähköpostitse osoitteeseen turnaukset@lategame.fi. Laita ilmoittautumisviestisi aihekenttään sana “roolipeliviikonloppu” ja sen pelin nimi johon tahdot ilmoittautua. Laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi.

Noudatamme kaikkia hallituksen antamia suosituksia ja teemme tapahtumassa erityisjärjestelyjä joissa otetaan koronatilanne huomioon. Ethän tule kipeänä pelaamaan.

Ohjelmaan on mahdollisesti tulossa vielä lisää kivaa tekemistä 🙂 Jos tahdot tulla vetämään peliä tai toteuttamaan muuta ohjelmaa laita viestiä bar@lategame.fi sähköpostiin.


Perjantai

Klo 15:00-21:00 Pathfinder society pitää tapahtumassa roolipelipistettä . Voit saapua paikalle vapaasti ja pelit alkavat kun paikalla on riittävästi pelaajia, paikan päällä lisää infoa aloitusajankohdista. Pelit sopivat myös aloittelijoille ja kestävät noin tunnin. Pelit voidaan tarvittaessa peluuttaa myös englanniksi.

Klo 16:00 Ennuslintujen saari. Kummallinen lintu estää kyläläisiä pääsemästä vesille ja kylän vanhin ennustaa suurta tuhoa. Pystytkö sinä ja seikkailijatoverisi selvittämään ennuslintujen mysteerin ja palauttamaan rauhan? Tämä pöytäroolipeli on tarkoitettu 4-6 pelaajalle, kestää noin 4 tuntia ja pelataan Dungeons & Dragons -pelin 5.-laitoksen säännöillä. Voit valitan hahmon valmishahmojen joukosta tai tuoda oman, 3-tason hahmosi. Ilmoittaudu sähköpostitse “roolipeliviikonloppu” “Ennuslintujen saari”.

Klo 16:00 alkaen. Kuusateen miniatyyripaja. Tule kokeilemaan miniatyyrimaaston maalausta ja tutustumaan erilaisiin teknikoihin dioraamojen sekä muiden miniatyyrimaisemien rakentamiseen. Tule piipahtamaan kun sinulle sopii!

Klo 16:00-19:00 Sylvicraftsin taikasauvapaja. Tule tekemään unelmiesi taikasauva! Materiaalimaksu 8 euroa.

Klo 16:00-20:00 DnD 5e Dissapearances in Yatar’s. 3-5 pelaajaa. Kattavat lisätiedot pelistä lötyy sivun alalaidasta. Ilmoittaudu sähkäpostitse “roolipeliviikonloppu” “yatar’s perjantai”. (vielä 1 paikka vapaana)

Klo 17:00-18:00 Hirviöpaja, jossa voit suunnitella ja piirtää oman otuksen.

Lauantai

Klo 13:00 alkaen. Fantasiapelien tarjoamana esittelyssä, peluuttajan kera uutuuslautapeli Small World of Warcraft. Ilmoittaudu sähköpostitse “roolipeliviikonloppu” “Small World of Warcraft”.

Klo 13:00-16:00 Tampreen Urumi peluuttaa Pokémonia!
Ota oma Pokékorttipakkasi mukaan ja tule pelailemaan rennossa, avoimen metan hengessä. Oletko halunnut kokeilla uutta pakkaideaa vai kaipaatko edelleen jotain vanhaa uskollista pakkaasi? Nyt on täydellinen tilaisuus päästä pelauttamaan vanhoja helmiä tai uusia yllättäjiä. Vapaa osallistuminen, mutta jos haluat ilmoittautua ennakkoon voit tehdä sen laittamalla sähköpostia osoitteeseen tampere@urumi.fi otsikolla “Pokémon, ilmoittautuminen”.

Klo 13:00-20:00 Pathfinder society pitää tapahtumassa roolipelipistettä . Voit saapua paikalle vapaasti ja pelit alkavat kun paikalla on riittävästi pelaajia, paikan päällä lisää infoa aloitusajankohdista. Pelit sopivat myös aloittelijoille ja kestävät noin tunnin. Pelit voidaan tarvittaessa peluuttaa myös englanniksi.

Klo 15:00-19:00 Puolenkuun pelit tarjoaa tapahtumaan figupelien demottamista ja muuta aloittelijoillekin sopivaa figuilua. Piipahda figupisteelle silloin kun sinulle sopii!

Klo 16:00 alkaen. Kuusateen miniatyyripaja. Tule kokeilemaan miniatyyrimaaston maalausta ja tutustumaan erilaisiin teknikoihin dioraamojen sekä muiden miniatyyrimaisemien rakentamiseen. Tule piipahtamaan kun sinulle sopii!

Klo 16:00-20:00 DnD 5e Dissapearances in Yatar’s. 3-5 pelaajaa. Kattavat lisätiedot pelistä löytyy sivun alalaidasta. Ilmoittaudu sähkäpostitse “roolipeliviikonloppu” “yatar’s lauantai”.

Klo 16:00 DnD 5e. Elonkorjuu Kesto n. 4h 2-6 pelaajaa -Hahmojen taso Lvl 3 -ikäsuositus 15+ -teemana halloween, sisältää kauhutrooppeja, väkivaltaa ja epäkuolleita, mutta joukossa saa olla myös huumoria ja parodiaa -Saa tuoda oman tai valita valmiiksi luodun hahmon pöydästä -Sopii myös ensikertalaisille. Tarvittaessa peli peluutetaan myös englanniksi. Tuijottaja nousee kuolleista aina kekriyönä — eikä saavu yksin. Elonkorjuun juhla lähestyy, ja kylän asukkaat etsivät epätoivoisesti hirviönmetsästäjiä tekemään lopun jokavuotisesta painajaisestaan, mutta kuka saisi hirviön pysymään kuolleena? Ilmoittaudu sähköpostitse “roolipeliviikonloppu” “Elonkorjuu”. (Ei enään paikkoja vapaana)

Klo 20:00 alkaen Alchemy crafting potion workshop. Coktail paja jossa saat rakentaa, ja toki juoda, oman maagisen drinksun. Samalla kerrotaan lyhyesti perusteet coktailien tekemisestä. Osallistuminen maksaa 8 euroa ja työpaja on k-18. Voit tottakai tehdä drinksustasi alkoholittoman jos tahdot.

Tervetuloa pelaamaan! 😀

%d bloggers like this: