Minicon

Kiitos kaikille conittajille, työpajojen pitäjille, myyjille ja muille vapaaehtoisille! Oli aivan mahtavaa 😀 Järkätään varmasti uudestaankin! Tässä vielä cossikisan kuvia, jotta voit käydä nappaamassa omasi talteen. Jos haluat että kuvaasi ei näy tällä sivulla, laita sähköpostia bar@lategame.fi, ja poistan kuvan heti.

Kaikki kevään, kesän ja syksyn perinteiset isot conit on peruttu koronaviruksen takia ja cosplayväki on suruissaan. Haluamme kantaa kortemme kekoon ja tuoda vähän valoa loppukesään rajoitusten sallimissa rajoissa. Siispä järjestämme teille ihanille MINICONIN!

Tampereelta Kuninkaankadun ja Puutarhakadun kulmauksesta löytyvä Bar & Cafe Lategame muuntuu viikonlopun ajaksi conikeskukseksi. Luvassa on mm. cosplaykilpailua, Meidocafe, fantasiataidetta, sarjakuvia, roolipelaamista, työpajoja ja paljon muuta huikeaa tekemistä ja ihasteltavaa kaiken ikäisille kävijöille. Tarjolla on myös ihania teemanmukaisia herkkuja ja juomia. Yläkerran kahvioon heti pääsisäänkäynnin viereen avautuu myyntialue asiaankuuluvista tuotteista. Lisäksi Lategamen vakikalustoon kuuluvat pelikoneet ja konsolit ovat käytössä normaalisti tapahtuman ajan.


Cosplaykilpailun palkintona on 20€ lahjakortti Lategameen ja Metkuseen, eli yhteensä 40€. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.


*****
HUOM!!!!!
Rajoitamme henkilömäärän tapahtumassamme ravintolan tämänhetkiseen asiakaspaikkamäärään, ja noudatamme kaikkia tämänhetkisiä turvallisuusohjeita. Tämän vuoksi voimme joutua pyytämään ihmisiä jonottamaan ulkona jonkin aikaa, mikäli sisällä oleva väkimäärä on hetkellisesti täynnä. TULETHAN PAIKALLE AINOASTAAN TERVEENÄ! Jos tunnet pientäkään flunssan oiretta, jääthän yleisen hyvän vuoksi kotiin, kiitos!
*****

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä kaupungin värikkäin teemajuhla- ja maskeerausputiikki Metkunen ja sekä tapahtumatilana toimiva pelaajan paratiisi Bar & Cafe Lategame.
Tervetuloa viettämään ikimuistoista viikonloppua kanssamme! ♥


*****
Tapahtuma-ajat:
Perjantaina klo 13:00-02
Lauantaina klo 11-02.

Alta löytyy tapahtuman aikataulu, ja aikataulun alta löydät lisätietoa työpajoista ja myyntipisteistä. Aikatauluun lisätään ohjelmaa lähipäivinä, tässä ei ole vielä kaikki 🙂

Perjantai

Kahvila avataan klo. 11.00 Tervetuloa kahville!

Klo. 13.00 osa myyntipisteistä aukeaa. Tarjolla monenmoisia aarteita ostettavaksi.

Klo. 13.00-18.00 Glitterpisteellä voit käydä ottamassa kimaltavan lookin.

Klo. 13.00-20.00 Kuusateen Miniatyyripaja. Tule piipahtamaan kun sinulle käy! Tule kokeilemaan miniatyyrimaaston maalausta ja tutustumaan erilaisiin teknikoihin dioraamojen sekä muiden miniatyyrimaisemien rakentamiseen.

Klo. 13-23.00 Tanssioelipisteessä stepmaniaa!

Klo. 14 Meidocafe aukeaa, ja on auki Klo. 18 asti! Tervetuloa herkuttelemaan :3

Klo 16.15-20.00 Dungeons & Dragons 5th edition, Merirosvosaaren viimeiset viinifestivaalit Hauskaa juhlapäivää varjostaa nouseva myrsky ja huhut ukkoslohikäärmeestä, mutta kuka haluaa hyvää juhlaa murheilla pilata? Suojataiat on hauskempi korvata ilotulituksilla! 4 pelaajaa, 3-tason hahmot, valmiit hahmot saa pöydästä tai saa tuoda oman. Ilmoittaudu paikan päällä.

Klo. 20.00 Dread, kevyen kauhuhenkistä sääntökevyttä roolipelailua. Mukaan mahtuu 3-6 pelaajaa, ilmoittaudu paikan päällä.

Lauantai

Klo. 11.00-18.00 Kuusateen Miniatyyripaja. Tule piipahtamaan kun sinulle käy! Tule kokeilemaan miniatyyrimaaston maalausta ja tutustumaan erilaisiin teknikoihin dioraamojen sekä muiden miniatyyrimaisemien rakentamiseen.

Klo. 12.00-13.30 Leimasinpaja.

Klo. 14.00 Piirretään kehopositiivista taidetta: taidepaja.

Klo. 14 Meidocafe aukeaa, ja on auki Klo. 18 asti! Tervetuloa herkuttelemaan :3

Klo. 16 Hirviöpaja, jossa voit suunnitella oman otuksen.

Klo. 18-23.00 Tanssipelipisteessä stepmaniaa!

Klo. 18.00-21.00 Dungeons & Dragons 5th edition, Kirottu Ritari. Mukaan mahtuu 4 pelaajaa, ilmoittaudu paikan päällä.

Klo 18.30 Cosplaykilpailun catwalk ja voittajan äänestys. Meillä on tapahtumassa myös valokuuvaaja joka taltioi huikeat cossit 🙂


Metkunen on todennäköisesti universumimme värikkäin karnevaalikauppa! Metkusen valikoimista löydät niin maskeeraustarvikkeet, piilolinssit, peruukit, sekä uudet että käytetyt naamiaisasut, second hand -osastolta myös muita näyttäviä vaatteita sekä cosplay-asuja, juhlatarvikevuokrauksen, ilmapallotäytöt sekä mielettömän kokoelman kotimaisten alternativetaiteilijoiden ja -käsityöläisten koruja, päähineitä, printtejä ja muuta ihanaa.

Metkusen myyntipiste on auki tapahtumassa perjantaina klo. 13.00-20.00 ja lauantaina klo. 11.00-18.00

Fantasiapelikauppa tuo myyntiin kaikenlaista kivaa tapahtumaan sopivaa!

Tehdään yhdessä leimasin! Suunnitellaan ja opetellaan kaivertamaan oma leimasin Sanelman opastuksella. Ikäraja 12v. Materiaalimaksu 4€

Tule maistelemaan ihania herkkuja ja olemaan meidojen palveltavana. Tarjolla on erilaisia juomia, jätskejä, leivonnaisia ja kaikenlaista herkkua.

Tehdään yhdessä otuksia! Aluksi käydään läpi hirviöiden suunnitteluprosessia ja keskeisiä luomisprosessiin liittyviä kysymyksiä/ongelmanratkaisua. Pajassa harjoittelemme hirviöiden suunnittelua hyödyntäen ja yhdistellen olemassa olevien lajien piirteitä ja luomaan täysin uudenlaisia olentoja! Voit ottaa mukaan omat tarvikkeet, mutta perusvälineet löytyvät pajan puolesta. Paja on maksuton.

%d bloggers like this: