Ajankohtaista: Turnaukset ja Tapahtumat

Tältä sivulta näet tietoa tulevista turnauksistamme ja muista kekkereistä jota meillä järjestetään 😀

Lategame on tänä vuonna mukana Assembly Online tapahtumassa !!! 🤩🥳 Lippu meille keskiviikko- sunnuntai välille 14.-18.10.2020 maksaa vain vaivaiset 55 euroa. Tällä summalla saat varattua yhden koneistamme itsellesi koko assyjen ajaksi! Voit vaikkapa asentaa omia pelejäsi koneellemme ja tietskari on vain sinun käytössäsi. Olemme auki keskiiviikko- lauantai klo 11:00-02:00 ja sunnuntaina klo 12:00-19:00. Lippuja on myynnissä 15 kappaletta ja voit varata oman lippusi sähköpostitse bar@lategame.fi. Laita varausviestisi aihekenttään sana “lippu” ja kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja oletko alle 18-vuotias. Jos tahdot peruuttaa varauksesi, teethän sen vähintään viikko ennen tapahtumaa. Meillä assyjen aikana kaikenlaista teemaan sopivaa kivaa, ja näytämme assystriimiä screeniltämme. Luvassa on myös tarjouksia tuotteistamme mm. Assyjen herkkupaketti🍭🍫☕️ , joka sisältää sipsikulhon, karkkipussin, kahvin ja limsan 9€. Myös baarin puolella on kivoja assyalennuksia 🍻😁Noudatamme kaikkia hallituksen antamia ohjeita ja hygieniasuosituksia. Desinfioimme laitteitamme joka käyttäjän välissä, ja voit toki tuoda oman hiiren, näppäimistön ja kuulokket jos haluat. Ethän tule kipeänä lanittamaan. Tervetuloa huikeille laneille!!! 🤩🤓🎮

3.10. Mätkitään taas Smash turnauksen merkeissä!

Torstaina 1.10. on tarjolla aloittelijoille sopivaa D&D:tä klo 18:00-22:00 luolaseikkailun merkeissä. Seikkailussa käytetään valmiita hahmoja ja peli on K 18. Vähintään välttävä englanninkielen osaaminen vaaditaan, vaikka peli pelataankin suomeksi. Pelaajia mukaan mahtuu neljä. Ilmoittaudu osoitteeseen turnaukset@lategame.fi. Kirjoita ilmoittautumisviestisi aihekenttään ”roolipeli”, ja kerro viestissä nimesi ja puhelinnumerosi. (Pelaajamäärä täynnä).

Bar & Cafe Lategamessa pidetään 26.9. klo 18 alkaen Overwatch-ilta! 3v3-formaatilla pelattavan turnauksen potissa on 300 euroa (150 euroa ja 150 euron arvosta lahjakortteja Lategameen). Turnaukseen osallistuminen maksaa 5 euroa, ja sillä summalla saat pelata vaikka koko päivän.

Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen turnaukset@lategame.fi. Kerro ilmoittautumisviestissäsi tiimin nimi ja kapteenin nimi sekä puhelinnumero. Kirjoita ilmoittautumis sähköpostin aihekenttään “overwatch”.
Lategamessa noudatetaan kaikkia tämänhetkisiä hallituksen antamia suosituksia. Laitteet desinfioidaan jokaisen pelaajan välissä, mutta myös oman näppiksen, hiiren ja kuulokkeiden tuominen on ilman muuta sallittua.

9.10.-10.10. Lategamessa vietetään roolipeliviikonloppua 😀 Tarjolla on roolipelejä sekä lautapelejä joihin voit ilmoittautua ja muuta kivaa teemaan liittyvää aktiviteettia. Lisää tietoa tapahtumasta on tulossa, ja ilmoittautumiset avataan kun aikataulu tiedetään tarkemmin 🙂

Tervetuloa Lategamen Videopelitietovisaan keskiviikkona 23.9. klo 17:30. Max. 8 hengen joukkueet 😀

Menneitä tapahtumia

Minicon oli aivan huikea cossaus-, ja roolipelaamistapahtuma josta näet lisää muistoja täältä https://lategame.fi/ajankohtaista-minicon/

Miniconia järjestämässä oli iso joukko vapaaehtoisia ja ihanin karnevaalikauppa Metkunen ❤

Finaalit pelattiin netissä koronan takia, mutta avajaisseremoniassa oli oikein hauskaa 😀

Petsamoboys on voittanut PetoGilnorin järjestämän CS:GO wingman turnauksen jo pari kertaa 😀

Koronan aikana Ilves ja FC-Haka ottelivat Fifan parissa virtuaalipelikentällä ja striimiin myytiin jopa 4000 lippua ! FC-Haka vei voiton tällä kertaa.

Strrimin voit katsella osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=3MfEP9LCXd4&t=976s

Erikoispuuseppäyritys Puutiainen Oy sponsoroi meille huikean 5vs5 CS:GO turnausspektaakkelin jonka voitti joukkue NUKUHYVIN.

Dota2 turnaus oli aivan mega suosittu ja tiimejä tuli Helsingistä asti monta kappaletta, ja juhlinta jatkui myöhäiseen iltaan asti 🙂 Selostamassa meillä oli NotAhax ja kumppanit Pelaajat.com:ista.

Dota2 turnauksen voitti joukkue Itis Gäng! Tätä nykyä posse tunnetaan Havu Gamin:in Dotajoukkueena 😀

Super Smash Bros turnausta vietettiin koko päivä ihan avaamisesta pilkkuun asti 😀

FEL:in järjestämän Valorant turnauksen voitti WEku ja Sykomayn 😀

Fantasiapelikauppa on järjestänyt meillä jo monta MTG Draftia. Korttia on lätkitty perjantaisin Friday Night Magic teemalla 🙂

%d bloggers like this: