Polttarit ja tykypäivät

Järjestämme porukallenne hauskuutta vaikka koko päiväksi, oli kyse sitten tyky-päivistä, polttareista, kaveriporukan laneista, tai kiltamiitistä!

Polttarit ja lanit kustantavat porukallenne ainoastaan pelihinnaston mukaisen maksun, mutta jos haluatte varata vaikkapa koko baarin yksityistilaisuutta varten, tilavuokra neuvotellaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä numeroon 0503457998 ja suunnitellaan teille mahtavat pippalot!

Teemme yhteistyötä lähialueen yritysten kanssa, ja jos tahdot helpotusta polttarijärjestelyihin, ja lisää aktiviteetteja päivään, me voimme auttaa! Voimme varata teille pakohuoneen tai pöydän lähellä sijaitsevasta ravintolasta tai vaikkapa parturoinnin jos haluatte hemmotella polttarisankaria partahuollolla. Soittelethan meille ajoissa, niin saadaan järjestelyt tehtyä hyvissä ajoin 🙂 Alta löydät yhteistyökumppaneitamme joiden avulla kekkereistäsi tulee varmasti hauskat ja tekemistä riittää koko päivälle!


Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike ja kaupungin yksi hauskimmista mestoista viettää aikaa! Portaalin valikoimassa on yli 30 erilaista peliä ja elämystä, niin moninpelejä kuin yksinpelejäkin, ja yhteensä 13 virtuaalitodellisuuslaitteet. Portaalissa voit siis kokea liudan hyvin erilaisia virtuaalielämyksiä yksin tai yhdessä kaveriesi kanssa. Sinun ei tarvitse päättää etukäteen mitä haluat kokea, vaan voit hypätä elämyksestä toiseen oman mielesi mukaan! Valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain! Lategamen kautta saat polttarivarauksiin 20 min lisääpeliaikaa!

Getaway Room Escape on Tamperelainen pakopeliyritys, joka tarjoaa intohimolla rakennettuja, laadukkaita ja koukuttavia huonepakopelejä paitsi henkilöasiakkaille, myös isommille ryhmille ja yrityksille. Getawaylta löydät yhteensä kuusi pakohuonetta neljällä eri teemalla. Viihtyisässä pakopelikeskuksessa voikin pelata jopa 36 pakenijaa samaan aikaan, joten pelit sopivat mitä parhaimmin erilaisten tyky-päivien, pikkujoulujen, polttareiden, synttäreiden ja vastaavien tilaisuuksien ohjelmaksi.
Getaway haluaa tarjota asiakkailleen ainutlaatuisen elämyksen, joka alkaa jo ulko-ovesta sisään astuttaessa. Pakohuoneissa on panostettu tarinaan, miljööseen ja tunnelmaan. Pulmat suunnitellaan huolella monipuolisiksi ja oivaltaviksi ja huoneet testataan kunnolla ennen julkaisua. Jokainen pakohuone on kokonaisuudessaan Getawayn omien pulmamestarien kehittämä ja rakentama. Ehkä tästä syystä Getawayn Tripadvisorissa, Googlessa ja Facebookissa saamien arvostelujen keskiarvo on 4,9/5.

Palaverit ja muut kahvitukset

Meille voi tulla myös palaveeraamaan, opiskelemaan tai vaikkapa työskentelemään. Äänieristetty kabinettimme tarjoaa oikein hyvät puitteet rauhassa työskentelyyn, ja meiltä löytyy sekä suolaista että makeaa evästä kahvin seuraksi.

Pelisynttärit

Ovat hyvät synttärit kaikenikäisille!

Turnaukset ja Lanit

Jos tahdot järjestää porukallesi turnauksen jostain tietystä pelistä, voi haluamanne pelin asentaa koneillemme.

Tervetuloa Lategameen juhlimaan 😀

%d bloggers like this: