Tietoa meistä

Bar & Cafe Lategame on Tamperelainen pienyritys, jonka tavoitteena on tarjota jokaiselle pelaajalle ajanvietto-, hauskanpito- ja juhlimispaikka. Haluan että kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi meillä ja tahdomme ottaa huomioon kaikenlaiset pelaajat, tarkoitti se sitten videopelaajaa, roolipelaajaa tai vaikkapa lautapelaajaa. Pelaajat pääsevät kohtaamaan toisiaan Lategamessa, joko turnausten tai hauskanpidon merkeissä. On tärkeää tavata pelikavereita välillä myös “irlissä”. Haluamme myös että saat pelaamisen ohella nauttia kahvilan herkuista ja baarin kylmistä juomista. Toki meille voi tulla ihan vaan kakkukahville, itsetehdyt herkut maistuvat kyllä ilman pelejäkin.

Tiimimme

Teemme yhdessä parhaamme, jotta sinulla olisi mahdollisimma kivaa Lategamessa:) Kaikilla henkilökuntaamme kuuluvilla on omanlaisensa pelitausta, johon kuuluu konsoli-, pc-, ja roolipeliharrastamista sekä kaikenmaailman anime/internet hörhöilyä. Teemme töitä ennen kaikkea rakkaudesta lajiin, eli peleihin ja ravintola-alaan.

“Minua voi syyttää Bar & Cafe Lategamen olemassaolosta 🙂 Halusin yhdistää kaksi lempiasiaani, ravintola-alan ja pelit. Pelejä, herkkuja, olutta ja samanhenkistä seuraa, paljoa muuta ei ihminen oikeastaa edes tarvitse.”

-Terveisin Anna

“Moi mä oon Juuso, mä pelaan ne pelit jotka ei kiinnosta muita. Kysykää multa sukellusvenesimulaattoreista.”

“Hejjaa oon Sanna, toimin vuoropäällikkönä ja baristana Lategamessa. Kahvihifistelyn lisäksi “harrastuksiin” kuuluu mm. Xboxilla kaikenmoisten pelien hakkaaminen.”

“Moikkuli! Jos Nancy ei ole tiskin takana hymyilemässä niin on pelaamassa ja mussuttamassa suklaata. Pelit,herkut ja kahvi – siinä on Nancyn avaimet onneen <3”

Honorable mentions 🙂

“Oon Gilnor ja vedän Lategames dota ja cs turnauksia. Oon larpannu kilpapelaajaa viisitoista vuotta pääosin dotan parissa. Parasta on viinaryyppy ja inhouse pelailu.”

Meidän Legolas eli Eero löytyy nyt Sauronin tornista (tornihotellista) tarjoilemasta koktaileja.

%d bloggers like this: